vrijdag 23 augustus 2013

De verhuur van de Winlet en Hoeflon promoten doe je natuurlijk zo...


De verhuur van de Winlet en Hoeflon promoten doe je natuurlijk zo...


Op een vrijdagmiddag heb ik afgesproken met de eigenaar van Ventura Verhuur in Warmenhuizen. Na het opzetten van de website, die inmiddels een paar maanden actief is, wordt het tijd plannen te maken voor de volgende stappen.

www.venturaverhuur.nl
Hoelon Comapactkraan voorzien van belettering
Het is alweer twee maanden geleden dat ik tijdens een mountainbike ritje samen met de eigenaar van Ventura Geveltechniek aan de praat raakte over de vindbaarheid van een website bij de zoekmachines zoals Google. Naar aanleiding van dit gesprek heb ik voor Ventura i.s.m. Jurstijl uit Dirkshorn een nieuwe website gerealiseerd. Aansluitend ben ik deze gaan optimaliseren voor de zoekmachines. En met resultaat. Na het online gaan van de site heeft het niet heel lang geduurd voordat de site goed vindbaar was en zelf op bepaalde (gewenste) trefwoorden, zoals Hoeflon, Winlet, Glasrobot huren, compactkraan huren enz. op pagina één van Google terecht is gekomen. Sterker nog met enkele zoekwoorden staat de site zelfs op positie 1. Mede dankzij de perfecte techniek achter de website van Ziber. Prima gedaan maar nu verder.
 
 
Op de bouwplaats loopt de doelgroep
Door de hoge positie in Google, komen er regelmatig aanvragen via de website. Dit is natuurlijk perfect. Maar toch zijn er nog steeds bouwondernemers, schilders, glaszetters en zzp-ers, die vragen wat Ventura nu eigenlijk verhuurt of waar ze meer informatie kunnen vinden over de Winlet Glasrobot en de Hoeflon compactkraan. Tijd voor de volgende stap. Hoe kunnen we de ondernemers bereiken die nog niet van Ventura gehoord hebben. En bijna tegelijkertijd zeiden we, "we moeten 'adverteren' op de bouwplaats." Daar loopt tenslotte de doelgroep!

 
Reclame op de Winlet en Hoeflon
Winlet glasrobot voorzien van Ventura Verhuur belettering
Adverteren op de bouwplaats, dat is een goed idee. Daar lopen tenslotte dagelijks bouwondernemers. Zij zien hoe gemakkelijk het werk wordt met een Hoeflon Glasrobot die met gemak een gehele glaspui op zijn plaats zet. En hoe hoog je komt met een Hoeflon minikraan om de aluminium kozijnen te plaatsen. Waarom dan niet adverteren op de glasmontage en gevelmontage machines, als er zo vaak naar gekeken wordt. Werk aan de winkel dus...

FreeDsign en Jurstijl
Om de reclame te realiseren werd de hulp ingeschakeld van Jurstijl voor het maken van een mooi ontwerp voor op de machines. Free D Sign hebben we gevraagd de gemaakte ontwerpen te printen en de belettering te plaatsen op de Hoeflon en Winlet Glasrobot. En het resultaat mag er zijn. Alle gewenste informatie, zoals telefoonnummer en internet adres zijn verwerkt, naast het logo van Ventura Verhuur natuurlijk.
 
 
Aanhangwagen niet vergeten
Als laatste besloten we de aanhanger, waar de Winlet Glasrobot in vervoert wordt, te laten voorzien van een prachtige full color afbeelding inclusief logo en verdere noodzakelijk gegevens. Tenslotte rijdt deze aanhanger bijna dagelijks over de weg van en naar de bouwplaats en staat deze geparkeerd in de buurt van de bouwplaats. Betere reclame voor de doelgroep kan bijna niet gemaakt worden.
 
Naast een goed gevonden internetsite nu ook een Winlet Glasrobot, een Hoeflon compactkraan en een aanhanger die goed gezien kunnen worden.
 
Wat was dit weer een productieve middag bij Ventura Verhuur...
 
Rick Breeuwer
Rick Support
 
 

 

 

2 opmerkingen:

  1. Wat een handig apparaat, ik had er nog nooit van gehoord. Het ontwerp is zeker mooi geworden! Blijf zo doorgaan.

    BeantwoordenVerwijderen